Ελληνικά Δερμάτινα Γυναικεία Παπούτσια

Go down

Ελληνικά Δερμάτινα Γυναικεία Παπούτσια

Post by Admin on Sun Nov 27, 2016 2:31 am

Η εταιρεία BILERO ειδικεύεται στην κατασκευή πολυτελών δερμάτινων γυναικείων υποδημάτων.

Η πρώτη δραστηριότητά της στο χώρο της κατασκευής χειροποίητων γυναικείων δερμάτινων υποδημάτων πραγματοποιήθηκε το 2009 από τον Μπιλέρος Ιωάννης και Μπιλέρος Θωμάς, στην περιοχή του Αιγάλεω, Ιερά Οδός 166.

Η άμεση αναγνώριση της εξαιρετικής της δουλειάς καθώς και η επιμονή της για άριστο αποτέλεσμα ήταν καταλυτικοί παράγοντες για την ανάπτυξή της εταιρείας.

Στις αρχές του 2016 η εταιρεία BILERO μετακομίζει στην περιοχή του Μοσχάτου,Λευκάδος 4 σε έναν ιδανικότερο, μεγαλύτερο και υπερσύγχρονο χώρο και αυξάνει την παραγωγή πολυτελών δερμάτινων υποδημάτων, εξυπηρετώντας πλήρως τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της σε Αθήνα και επαρχία.

Η αγάπη μας για το ποιοτικό γυναικείο υπόδημα, μας οδήγησε και μας οδηγεί συνεχώς στην δημιουργία γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών. Το ιδιαίτερο ύφος και οι ποιοτικές επιλογές,έχουν δημιουργήσει διαχρονικά μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, γεγονός που μας δεσμεύει να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να πρωταγωνιστούμε στο χώρο της κατασκευής Ελληνικού ποιοτικού υποδήματος.

Η ανάπτυξη της εταιρείας στηρίζεται στους παρακάτω άξονες:

Αφοσίωση και σεβασμό στο πελάτη,Υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές,Συνεχής ανάπτυξη σε νέες κατηγορίες προϊόντων,Ασφαλή και άμεση παράδοση παραγγελιών.Μια επαφή με την εταιρεία θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαπιστώσετε την ποιότητα και την ποικιλία των ειδών, αλλά και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καθώς φιλοσοφία μας αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Για κάθε λεπτομέρεια ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Admin
Admin

Posts : 7
Join date : 2016-11-27

View user profile https://bilero.gr/

Back to top Go down

Re: Ελληνικά Δερμάτινα Γυναικεία Παπούτσια

Post by Admin on Sun Nov 27, 2016 2:32 am


Admin
Admin

Posts : 7
Join date : 2016-11-27

View user profile https://bilero.gr/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum